Workshops Bloemschikken

voor volwassenen en kinderen

Om een workshop bloemschikken te volgen, moet je echt geen volleerd florist zijn. Wij zorgen voor al het materiaal en voorzien
professionele begeleiding, zodat je met een mooi en afgewerkt bloemstuk naar huis gaat. Een lekker hapje en drankje mogen uiteraard niet ontbreken.

THEMAWORKSHOPS

Regelmatig organiseren we een bloemenworkshop rond een bepaald thema: Herfst, Kerst, Moederdag, Pasen, Halloween, …Ga je graag zelf aan de slag met bloemen? Kom dan zeker eens een keertje proberen.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen je geen spam. Beloofd!

KINDERWORKSHOPS

Ook kinderen krijgen bij Kasjpo de kans om de creatieveling in zichzelf te ontdekken. Samen zorgen we voor een origineel bloemstuk om fier op te zijn. Tijdens het harde werken kan er natuurlijk iets gesnoept en gedronken worden :-).

Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We sturen je geen spam. Beloofd!

BLOEMENFEESTJES

Zoek je een origineel verjaardagsfeestje? Dan is een bloemenfeestje bij Kasjpo absoluut een leuk idee. Ons atelier wordt mooi versierd. We zorgen voor een lekkere pannenkoek en drankje en uiteraard gaat ieder kind naar huis met een zelfgemaakt kunstwerk. En de jarige? Die wordt nog extra in de bloemetjes gezet!

CONTACTEER ONS