Privacy beleid

Kasjpo verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid kan u ons bereiken op welkom@kasjpo.be.

Verwerkingsdoeleinden

Kasjpo verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, service en garantie, facturatie en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).

Wij behandelen uw persoonlijke gegevens als vertrouwelijke informatie en gebruiken ze niet voor enig ander doeleinde, tenzij anders aangevraagd of uitdrukkelijk overeengekomen met u. Wij verzamelen en bewaren geen persoonlijke gegevens die verband houden met uw raciale of etnische afkomst, uw politieke overtuiging, uw religieuze of filosofische overtuiging, uw lidmaatschap van een vakvereniging, uw fysieke of mentale gezondheid, uw seksleven of misdrijven die u gepleegd hebt of eender welke strafrechtelijke procedures waarbij u betrokken bent.

We verzamelen automatisch algemene informatie van niet persoonlijke aard over het gebruik van onze website. Dit op anonieme of geaggregeerde basis. Bijvoorbeeld, telkens als u onze website bezoekt, zullen wij uw IP-adres, browser informatie en de domeinnaam van de referentie-site opslaan. Wij verzamelen eveneens informatie over bezoekersgewoonten en gebruik van onze website. De verzamelde informatie helpt ons te bepalen hoe we onze bezoekers het beste van dienst kunnen zijn en hoe we de gebruikerservaring op alle vlakken constant kunnen verbeteren voor een optimale winkelervaring.

Bij uw internetbezoek houden we bepaalde instellingen bij in “cookies”. Dat zijn kleine stukjes informatie die op uw harde schijf worden geplaatst als u naar onze website surft. Cookies helpen ons om u te herkennen en uw winkelervaring te verbeteren. Door het gebruik van cookies kunnen we bijvoorbeeld producten in uw winkelwagentje onthouden, mocht u de website verlaten zonder langs de kassa te passeren.

De Kasjpo website kan links bevatten naar externe websites die beheerd worden door andere ondernemingen. Hou er aub rekening mee dat de richtlijnen beschreven in dit privacy beleid niet van toepassing zijn op de verzamelde informatie van andere websites. Vandaar dat wij u sterk aanraden om het privacy beleid te lezen van elke website die u bezoekt. Mocht u toegang verkregen hebben tot deze website via een link van één van onze marketing of reclamepartners, dan zou de pagina van onze website waar u terecht gekomen bent, de context kunnen bevatten van de relevante marketing partner of adverteerder. Wij verzamelen de persoonlijke gegevens die u voorziet op deze pagina en dit privacy beleid is ook van toepassing op deze gegevens.

Wat met enquêtes? Het kan gebeuren dat wij een online enquête organiseren. Mocht u hieraan deelnemen, dan zullen wij u bepaalde informatie vragen zoals leeftijd, postcode, winkelgedrag, e-mailadres en/of thuisadres. Dergelijke informatie wordt behandeld zoals in dit privacy beleid staat omschreven.

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), b) (noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst), c) (noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting) en f) (noodzakelijk voor de behartiging van onze gerechtvaardigde belang om te ondernemen) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In zoverre de verwerking van de persoonsgegevens plaatsvindt op basis van artikel 6.1. a) (toestemming), heeft de klant steeds het recht om de gegeven toestemming terug in te trekken.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding) en om aan klantenopvolging te kunnen doen (vb. voor het toekennen van voordelen of kortingen).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen. Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap. Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: welkom@kasjpo.be

Direct marketing

De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing. Het volstaat om onderaan de direct marketing emails de knop “Uitschrijven” aan te klikken.

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel – commission@privacycommission.be).

Ondernemingsgegevens

Kasjpo – Stationsstraat 2860 Sint-Katelijne-Waver – BE0640881077.

Indien we besluiten om ons privacy beleid te wijzigen, zullen we deze veranderingen hier bekendmaken. In sommige gevallen sturen we een e-mail om u hiervan te informeren. Wij raden u aan om regelmatig deze pagina te bezoeken om de wijzigingen aan dit privacy beleid te bekijken.