Over ons

Liesbeth van Kasjpo

Kasjpo is een lokale, ambachtelijke bloemenwinkel in de Stationsstraat 178 te Sint-Katelijne-Waver. Je kan er terecht voor het betere bloemwerk, maar ook voor kleine geschenkjes en leuke hebbedingetjes.

Liesbeth van Kasjpo onderscheidt zich door kwaliteit en persoonlijke service te bieden. Ze wil graag net dat beetje anders, hipper, gewaagder en zotter zijn. Liesbeth maakt alles zelf en levert, indien je dat wenst, ook zelf aan huis.

Met Kasjpo wil ik gaan voor 100% tevreden klanten, zegt Liesbeth. Is er toch iets niet volledig naar wens, dan bied ik 100% tevredenheidsgarantie. Dingen maken waar mensen gelukkig van worden, op een eerlijke en zelfstandige manier, dat is mijn motto.

Heb je iets nodig? Kom gerust langs in mijn winkeltje, bel me of stuur een bericht. Je kan ook bestellen in onze webshop. Ik hoop je snel blij te maken met één van mijn werken!

Wil je graag meer weten? Neem een kijkje op de facebookpagina van Kasjpo of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes. Of kom gewoon even langs om meer informatie te vragen. Koffie en lekkers staan klaar.

Kasjpo? Wat is dat?

Cache-pot [omhulsel voor een bloempot] {1901-1925} < frans cache-pot, van cacher + pot [pot, vaatwerk]. Vooral bekend bij de oudere generatie en in bepaalde dialecten. Maar voor ons vooral een leuk klinkende naam!

Contacteer Kasjpo