Kasjpo Wintermarkt

Kasjpo - Wintermarkt

Ben je op zoek naar dat éne originele, hippe en coole cadeau voor de feestdagen? Veel kans dat je het vindt op onze Wintermarkt.

Je bent welkom op vrijdag 1 december van 16u – 22u en zaterdag 2 december van 10u – 18u in de Stationsstraat 178 – Sint-Katelijne-Waver. Omwille van de werken in de Stationsstraat zetten we ook ons poortje aan de Bredeheide open en voorzien we een 2PK-shuttleservice. Lees er hieronder meer over.

&Klevering Sneeuwbol Flamingo
Räder Engelbewaarder Porselein
Räder Schaaltje Porselein met Vogel
Räder Schaaltjes Porselein Goud (Set van 3)
Räder Theelichthouder Windlicht Porselein met strikje
Studio Stationery Notitieblok 'Prove them wrong'
Räder Deurmat 'If it doesn't open ...'
Räder Halsketting 'You & Me' Grijs Suède
Räder Kerstcadeau Muziekdoosje 'We wish you ...'
Räder Olie en Zout Set in Porselein en Hout
Räder Katoenen Broodzak 'Eat it'
Räder Kerstcadeau met kerstsok en kerstwens
Räder Katoenen Make-Up Tasje 'Business As Usual'
Räder Kruidenflesjes in keramiek (Set van 3)
&Klevering Kaars Cactus
&Klevering Theelichthouder Windlicht Porselein Goud

Cadeautjes

Snuif de sfeer op van het Scandinavisch design van Räder, de hippe hebbedingetjes van &Klevering, de te gekke spulletjes van Studio Stationery, …

Samen met Les Plaisirs Des Femmes (handtassen, juwelen, kledij) en Glaskunst Nadja Verhulst (geschenkartikelen, decoratie en juwelen) zorgen we in een mum van tijd voor al je cadeautjes.

Decoratie & Bloemstukken

Wil je graag een oogverblindende feesttafel? Wij helpen je met plezier op weg. Theelichthouders die een vreugdevolle sfeer uitstralen, kerstservetten met een vleugje humor, verrassende naamkaarthouders voor je gasten, … we hebben het allemaal.

We zorgen er ook voor dat je je huis kan onderdompelen in de oh zo gezellige kerstsfeer. Maak je keuze uit onze kerstkransen, bloemstukken, decoratie en zo veel meer. Om te bestellen of direct mee te nemen.

Klik hier voor meer foto’s van onze kerststukken.

Räder Kerstversiering Naamkaarthouder Kerstbal Glas (set 6 stuks)
Räder Design Lichtslinger LED Maanlicht
Räder Kerstversiering Kerstslinger Zilver Rendier
Räder Servetten Kerst en Nieuwjaar - Ho Ho Ho
Räder Servettenhouder Hout met Porseleinen Vogel
Räder Kerstversiering Kerstballen Glas (set 4 stuks)
Räder Theelichthouder Glas Winter Wit Sneeuwvlokken
Räder Theelichthouder Windlicht Rendier

Fingerfood & Drinks

Wij trakteren je graag op een hapje en een drankje in onze winterbar!

2PK Shuttledienst

Er wordt hard gewerkt in de Stationsstraat. Maar geen nood, we hebben voor alles een oplossing :-). Ook tijdens de Wintermarkt staat ons poortje aan de Bredeheide open. We voorzien ook een echte 2PK-shuttleservice met de Kasjpo-tuut. Parkeer op de Heisbroekweg tussen Drevendaal en de Stationsstraat. Bel ons dan op 0468 23 86 97. We halen je dan op en brengen je tot aan de Wintermarkt.

Les Plaisirs Des Femmes

Les Plaisirs Des Femmes

In onze feesttent kan je ook kennismaken met de collectie van Les Plasirs Des Femmes. Zij stellen hun vlotte, unieke kleding met aangepaste accessoires met plezier aan je voor.

Glaskunst Nadja Verhulst

Glaskunst Nadja Verhulst

Met gepaste trots stellen we je ook graag voor aan Nadja Verhulst. Haar motto: Glas is prachtig! Ze volgt sinds 3 jaar de opleiding Glaskunst. Je kan zoveel met glas doen, het blijft fascineren. Nadja maakt glasramen groot en klein, ze ontwerpt glasjuwelen en creëert decoratiemateriaal. Ze houdt van unieke stukken en werkt graag gevarieerd. Ontdek wat ze doet op haar Instagram-pagina.