Bloemenabonnementen

Op regelmatige basis nieuwe bloemen op je toonbank, in je wachtruimte, bureau, restaurant of vergaderzaal of gewoon op je tafel thuis? Een mooi bloemstuk doet wonderen!

thuis

Regelmatig verse bloemen in huis hebben is heerlijk. We staan er op om bloemen op maat van de klant te leveren. Geef ons dus jouw wensen en budget door en we leveren op het afgesproken tijdstip een prachtig boeket of bloemstuk. Bij jou thuis of bij iemand die je blij wilt maken. Doe gerust al wat inspiratie op in ons fotoboek.

contacteer ons

op het werk

‘Zeg het met bloemen’ is niet voor niets een pakkende uitspraak. Laat een goede eerste indruk na bij je klanten, patiënten of bezoekers. Zo voelen ze zich makkelijker thuis en toon je dat persoonlijkheid en aandacht voor detail voor jou belangrijk zijn. Wij leveren bloemen inclusief vazen en schalen. Die krijg je in bruikleen. Met ons bloemenabonnement worden ook oude bloemen meegenomen, indien je dit wenst. Je hebt er dus zelf geen enkel werk mee.

Wij maken ook boeketten en bloemstukken in de kleuren van jouw huisstijl of logo. Er is altijd een bloemenabonnement van Kasjpo dat precies aan je wensen voldoet!

Doe gerust al wat inspiratie op in ons fotoboek.

contacteer ons