Eenmaal per week, of eens per 2 weken nieuwe bloemen op uw toonbank, in uw wachtruimte, bureau, restaurant of vergaderzaal? Een mooi bloemstuk doet wonderen. Men voelt zich makkelijker thuis in uw zaak en u toont dat persoonlijkheid en aandacht voor detail voor u belangrijk zijn.

Wij leveren de bloemen inclusief vazen en schalen en u krijgt steeds een nieuwe in bruikleen. Met het bloemen abonnement van Kasjpo worden ook de oude bloemen steeds meegenomen. U heeft er dus zelf geen enkel werk mee.

Wij maken ook boeketten en bloemstukken in de kleuren van uw huisstijl of logo. Er is altijd een bloemen abonnement van Kasjpo dat precies aan uw wensen voldoet!

Super handig. Eén telefoontje of mailtje naar Kasjpo volstaat om je klanten in de watten te leggen. Wij maken een prachtig boeket of bloemstuk en leveren het ter plaatse. Uiteraard voorzien wij ook een kaartje met je persoonlijke boodschap.

Kasjpo brengt sfeer op je evenementen. Van tafelstukken tot volledige decoratie met bloemen … je kan altijd bij ons terecht!

Interesse of vragen?
Contacteer ons geheel vrijblijvend op 0468 23 86 97 of via ons contactformulier.

Contacteer Kasjpo