Bloemen laten bezorgen

Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie

Bloemen, cadeautjes of decoratie laten bezorgen ? Dan wil je uiteraard dat alles piekfijn in orde is. De bloemen moeten mooi en vers zijn, de levering moet perfect verlopen. We zijn ons hier sterk van bewust en beloven je bestelling met de grootste zorg en aandacht te verwerken. Kasjpo hanteert dan ook een 100% Tevredenheidsgarantie. Onze beloften zijn simpel:

Elk boeket of bloemstuk is uniek en wordt met passie gemaakt.

Kasjpo is een lokale bloemenwinkel, gestart vanuit een echte passie. Wat je bij ons bestelt maken we ook echt zelf. We geven dus geen bestellingen door aan andere bloemisten, zoals de grotere ketens. Wij beloven dat je boeket of bloemstuk net zo uniek is als de persoon die het ontvangt.

Altijd verse bloemen – Omdat het gewoon zo hoort.

Kasjpo werkt steeds met verse bloemen. We houden van de geur van verse bloemen en willen gewoon dat je er lang van kan genieten. Wij geven 7 dagen versgarantie. Dit betekent dat het boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan..Bloemen zijn een natuurproduct, het kan dus voorkomen dat het geleverde boeket of bloemstuk enigszins afwijkt van de afbeelding op onze website. De bloemen kunnen bijvoorbeeld nog in knop zitten.

De origineelste cadeautjes en decoratie

Kasjpo wil volop gaan voor originaliteit. We verkopen in onze winkel dus de spulletjes die we zelf leuk vinden en die je niet in elke andere winkel vindt. We houden van leuke hebbedingetjes waar je jezelf of iemand anders echt blij mee kunt maken. Echte hippe cadeautjes, originele geschenken en leuke decoratie-artikelen.

Altijd op de juiste tijd en plaats

Bestel je via onze website, dan kan je een gewenste leverdatum en tijdstip meegeven. Om zeker te zijn van de hoogste kwaliteit, bezorgen we alles zelf. Daarom leveren we enkel in Sint-Katelijne-Waver (2860 en 2861), Lier (2500), Mechelen (2800, 2801, 2811 en 2812), Bonheiden (2820), Putte (2580) of Duffel (2570). Dit gebeurt steeds op een persoonlijke en klantvriendelijke manier. Is er niemand thuis ? Dan leveren we bij de buren of zetten de bloemen, cadeautjes of decoratie op een veilige plaats. Indien dat niet lukt, steken we een briefje in de bus om verder af te spreken.

Als er toch iets niet volledig aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag mee naar een oplossing. Ben je daarna nog niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Räder Deurmat 'If it doesn't open ...'
Studio Stationery Notitieblok 'Prove them wrong'
Verrassingsboeket van de chef