100 % tevredenheidsgarantie

Bloemen laten bezorgen ? Dan wil je uiteraard dat alles piekfijn in orde is. De bloemen moeten mooi en vers zijn. De levering moet perfect verlopen. We zijn ons hier sterk van bewust en beloven je bestelling met de grootste zorg en aandacht te verwerken. Kasjpo hanteert dan ook een 100% Tevredenheidsgarantie. Onze beloften zijn simpel:

Elk boeket of bloemstuk is uniek en wordt met passie gemaakt.

Kasjpo is een lokale bloemenwinkel, gestart vanuit een echte passie. Wat je bij ons bestelt maken we ook echt zelf. We geven dus geen bestellingen door aan andere bloemisten, zoals de grotere ketens. Wij beloven dat je boeket of bloemstuk net zo uniek is als de persoon die het ontvangt.

Altijd verse bloemen – Omdat het gewoon zo hoort

Kasjpo werkt steeds met verse bloemen. We houden van de geur van verse bloemen en willen gewoon dat je er lang van kan genieten. Wij geven 7 dagen versgarantie. Dit betekent dat het boeket na zeven dagen nog vers in de vaas hoort te staan..Bloemen zijn een natuurproduct, het kan dus voorkomen dat het geleverde boeket of bloemstuk enigszins afwijkt van de afbeelding op onze website. De bloemen kunnen bijvoorbeeld nog in knop zitten.

Altijd op de juiste tijd en plaats

Bestel je bloemen via onze website, dan kan je een leverdatum en tijdstip selecteren en eventueel een extra opmerking meegeven. Onze leveringen gebeuren steeds op een persoonlijke en klantvriendelijke manier. Is er niemand thuis ? Dan leveren we bij de buren of zetten de bloemen op een veilige plaats. Indien dat niet lukt, steken we een briefje in de bus om verder af te spreken.

Als er dus iets niet volledig aan je verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag mee naar een oplossing. Ben je daarna nog niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.